Radiostation            1 - kopie           

In deze tijden van ontreddering kan een lichtstraal van liefde een mogelijkheid tonen om niet machteloos te hoeven toekijken. Wat kunnen wij doen? Via de eeuwenoude wijze spreuk: ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf..’ belicht Goedele Vercnocke de wetenschappelijke achtergronden van de enorme kracht die uitgaat van onze gedachten, onze intenties en ons vermogen tot zelf-heling. Waar zit ons licht verborgen, wat is onze specifieke taak op de aarde..? Kom het vernemen in de lezingen en workshops die verbonden zijn aan “Liefde ontmaskert” het  boek, dat jou kan helpen op jouw weg naar jezelf. Het doel is meebouwen aan een meer liefdevolle wereld.

 

VOLGENDE DATA 

Aanmeldingen graag naar goedelevercnocke@yahoo.com of naar 0032 (0) 485 310 101

 

 

Zondag 8 oktober in Holsbeek    

Workshop ‘The Solution’ door Goedele

Praktijk voor Totale Gezondheid – Berkendreef 21- 3320 Holsbeek van 11u – 17u

Deze dag staat helemaal in het teken van antwoorden op jouw vragen: de zin van jouw leven, verbinden met je eigen hart, dromen waarmaken, overvloed creëren, genezing bekomen, gelukkig zijn in je werk, familie en met jezelf.. We nodigen iedereen uit die ook maar één stap verder wil komen in zijn of haar leven, deze dag brengt: “The Solution”.

Zowel de korte oefening (met het wensenkaartje) als de lange meditatie van The Solution zijn krachtige hulpmiddelen om onze (slapende) innerlijke wijsheid en potentie wakker te maken en in werking te stellen. Hoe komt dit? Onze frequentie verhoogt en belemmeringen, valse overtuigingen en blokkades lossen op. Mooie resultaten dienen zich aan bij consequent toepassen. Vanaf 200 Hz begint de manifestatie. Onder 200 Hz blijf je vastzitten.

Heb je een probleem, ben je momenteel ziek of ben je niet gelukkig in je werk of je relatie, zijn er problemen met je kinderen, … alle mogelijkheden om hier een oplossing voor te creëren worden wakker gemaakt. “The Solution” werd gecreëerd door mijn goede vriend Dr. S.K. Ramesh. Hij kwam het ons leren en nu mag ik het doorgeven..http://www.drskramesh.com


 

Zat. Zon. 14 – 15 oktober ICC Gent: Gezondheidsbeurs Healthy Life 

Standhouder: info, energiemetingen, healings

https://www.gezondheidsbeurs.eu/index.php

Lezing: ‘The Solution’ :De Oplossing: Sleutel naar de ziel: introductie  tot deze zelf-healingsmethode

Zondag – Zaal C – 12h – De OplossingSpreker: Goedele Vercnocke
Organisatie: Praktijk voor Totale Gezondheid
Kom zien, voelen, vragen stellen, begrijpen… hoe je: met je diepste kern kan spreken en je levenszin ontdekken, je diepe wijsheid kan bereiken en je mogelijkheden om dingen in je leven te manifesteren, je energie en potentie laat groeien, je gezondheid helemaal kan optimaliseren, verjongen, je genezing ondersteunen, je bewustzijn,intuïtie, zelfzekerheid kan verhogen. Deze lezing is een initiatie. https://www.gezondheidsbeurs.eu/index.php/info-beurs/lezingen-workshops 


Vrijdag 20 oktober in Gent: Dienstencentrum   

Begijnhofdries 15 – 9000 Gent van 14u – 16u

Introductiesessie De Oplossing, Sleutel naar de ziel


 

Dinsdag 31 oktober tot zaterdag 4 november   

 

Dinsdag 31 okt en woensdag 1 nov van 11u tot 17u: SHAMBALA
Voor alle mensen die al goed geoefend hebben met The Solution of al meer dan 3 sessies hebben gekregen met The Solution is de Shambala een verdieping van de kracht van The Solution..
Wanneer we hier zien wat The Solution al teweeggebracht heeft in het leven van mensen kan je wel zeggen: mirakels!
 
Prijs 261 € – herhalers enkel een bijdrage van 9€ voor de organisatie. 20€ retour voor wie iemand meebrengt.
Lunchpakket meebrengen, drank en vanalles is er.. 
Donderdag 2 nov en vrijdag 3 november van 11u tot 17u: Life Consultant scanning & Living Aesthetics
Voor iedereen toegankelijk!
We gaan leren hoe we de scanners kunnen gebruiken om energie te testen van huizen en ruimtes waar we verblijven, hoe de tools (120 x de kracht van tachyon) best gebruikt kunnen worden om onszelf op te tillen, alle technieken en ervaringen kan je meebeleven op deze speciale tweedaagse.
Kom jezelf verjongen en zet verdere stappen om gezond en blij te zijn/worden/blijven, zowel vanbinnen als vanbuiten.
 
Prijs 261 € – 20€ retour voor wie iemand extra meebrengt.
Lunchpakket meebrengen, de rest is er.
Zaterdag 3 november: privé sessies met Dr. Ramesh
Prijs 90 €
Stuur een mailtje wanneer je wenst aan te sluiten. Reeds 4 plaatsen bezet. Dus nog een 4 tal vrij.

Zondag 10 december in ‘s-Hertogenbosch (Palaya boekhandel) 

 

Dagworkshop (10u00 – 16u30) rond het thema “De Oplossing”: ontdek jouw verborgen potentiëel dank zij de kennis van de universele wetten. Benieuwd naar de wetenschappelijke achtergronden van  persoonlijke ontwikkeling  en ‘je hart volgen’?  Wat als psychologie zelfs steunt op de wetten van de natuur en de wetten van het leven? In deze workshop word je meegenomen op een verkenningstocht naar de kern van je zijn. Daar kan je de mechanismen jou weerhouden om jouw unieke potentieel  ten volle te benutten, loslaten. We gaan aan de slag met oefeningen en tips die jou kunnen helpen om zelf gecreëerde overlevingsmechanismen (egomaskers) af te leggen. Met veel oefeningen om dit dadelijk in praktijk om te zetten. Want jouw leven in liefde begint bij jou!

Inzichten en handige tools voor je privé- en professionele leven. 

http://newsletters.getresponse.com/archive/goedelevercnocke/Te-mooi-om-waar-te-zijn-433458205.html?show_schedule=yes&u=Bowtc