Een hemel op aarde

with Geen reacties

Zoveel mensen gisteren op de Lotusbeurs in Houten, allemaal op zoek naar wat meer vervulling in hun leven, naar gezondheid en bevrijding. Zoveel mensen die vastzitten en wellicht hoopten op een verlossend woord, een kristal, dé gouden pil of een sjaal.. om de fysieke, emotionele of mentale pijn te verlichten. Mochten ze hun innerlijk licht kunnen zien hadden ze het hier samen kunnen vieren! 

Paris Books
Paris Books

 

Enkele mensen werden zo mooi op mijn weg gezet, letterlijk op de stoel voor me. Even mocht ik delen in hun wanhoop, hun pijn en hun verdriet en mocht ik hen een sleutel aanreiken voor de deur naar hun licht en hun liefde.

Er zijn al tonnen inkt gevloeid over liefde en ook over angst. Toch wil ik er nog eens enkele woorden aan besteden, al was het maar voor 1 lezer die er iets kan aan hebben. En misschien ben jij dat wel? Want wanneer je, zoals ikzelf, aan de kant van de angst en de wanhoop hebt vastgezeten en er hebt kunnen overheen stappen, dan kan je pas goed ‘zien’ wat een illusie, wat een overbodig masker het was! Daarom mijn wens om dat te delen.

Angst houdt jou gevangen, breekt je energie af en maakt je moe, traag en lusteloos. Op termijn gaat dit over in kwalen. Je lichaam tracht de ontsporing recht te zetten en vraagt om rust en om een grondige herziening van je gedachten en de dingen die je voelt. Want onder al die angst zit jouw stralende licht verborgen en dat licht dat kan ik zien! Het is jouw levensopdracht dat licht zelf te zien, te voelen, te ontdekken. 

god2

De angst om verlaten te worden, angst voor afwijzing, angst om onbestaande te zijn, angst om niet geliefd en niet bemind te zijn, angst om te spreken en zijn eigen waarheid te uiten of de angst om de realiteit echt te zien, zijn ‘geloven’ die je ooit hebt verbonden aan iets dat je als negatief hebt ervaren. Maar de paradox is dat je door deze angsten die jouw leven beheersen nét gaat aantrekken waar je bang voor bent. En dat wil je vast niet!

 

Hoe kom je hier dan uit? Want in jouw ogen is die angst wel echt gegrond. Een inzicht kan zijn dat jouw oude angst in het verleden nodig was om te overleven (een egomasker), maar dat die realiteit niet eens meer bestaat. Je bent nu volwassen en mag nu naar jezelf kijken met andere ogen. Ben jij bereid jezelf anders te bezien? Wens jij jouw licht en jouw talent te ontdekken, jouw schatten die door jouw ongegronde angsten verstopt blijven? Het boek “Liefde ontmaskert” biedt jou inzichten en sleutels om met jezelf aan de slag de gaan en om jouw eigen gecreëerde hel om te toveren in hemel. Zo draag je ook een steentje bij aan de hemel op aarde. Op verschillende plekken in Vlaanderen en Nederland kom ik mijn eravaringen en inzichten graag toelichten. Dat kan je volgen op http://www.goedele-vercnocke.com/agenda

Alvast een liefde-volle dag gewenst!

http://www.goedele-vercnocke.com

goedelevercnocke@yahoo.com

2_Liefde Ontmaskert VOOR

Leave a Reply